Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ske Din kärlek, sanning och kraft


Jag har ett förskräckligt
brustet hjärta
Min sorg är en 
rasande förbannad ocean
När annars alltid snälla jag
exploderar så blir folk
förvånade förfärade och
en del gråter
Min kropp har burit på all
min psykiska smärta
och jag är ofta näst intill
utmattad 
Min själ är ett
blodigt slagfält där jag har
dött flera gånger
Jag är en man som har
återvänt från dödsriket
Min kärlek är fullkomlig
och urstark
Min mirakelarbetare Gud
sviker mig aldrig
och jag lägger mitt trasiga
liv i Hans händer
Ske Din kärlek, sanning
och kraft
Min sorg är en 
rasande förbannad ocean
Jag har ett förskräckligt
brustet hjärta.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-01-13 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP