Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommentar till ditt alster

allt blev redan sagd

led mig dit där jag inte

ännu har varit




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-01-15 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP