Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om mottagandet av vårt sista album, "Tillbaka med en smäll". Melodi: "I'm For Ever Blowing Bubbles", Cockney Rejects version)


VI VAR BARA TRÖTTA GUBBAR

Vi var bara trötta gubbar

Hade ingenting att ge

Vi var bara nötta snubbar

Och vi hette Bizex-B

Men den gröna ansiktsfärgen

gav ett annat vittnesbörd

Plus att någon sabbat distron

Sen var plattan faktiskt körd

 

LARZ GUSTAFSSON, f d sångare i bandet

15/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2020-01-15 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP