Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-30 kl 11:36


så värdefulla



vi är blommor på marken
sköra och vilda
bryt oss inte
Ge oss modet att leva
att se dagen i dag och i morgon
med ett gränslöst hopp
vi känner då värmen
fastän livet är kallt

Vi är starka och modiga
vi är Jordens salt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-01-15 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP