Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann

Jag gick nog sönder
När all min glädje försvann
Med min självkänsla




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 12:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skickar en kram och hoppas att glädjen och självkänslan kommer tillbaka!
2020-01-17

    ej medlem längre
Det är tungt att vara människa ibland. Du fångar det väl med denna text.
2020-01-17

  ULJO
Tung läsning. Mycket tung läsning.
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP