Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-10-05 kl 10:49


Kostymen



leva i nuet är ett sätt att orka
se sig själv i spegeln
dagar när solen lyser och värmen tinar
och då jag plockar bär till frukost
det är då jag lever dagen ut
så kommer natten
och i mörkret möts vi
vaknar med kudden våt av drömmar
så rädd jag varit
för bli det jag är
ångesten inget veta
golvet gungar
synskadade och döva
oberörbara





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-01-16 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP