Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-12-07 kl 11:23


stilla


vilar skymning
snart faller mörkret
en koltrastvinge över glaset
Läser din hands teckning
värmer själen över lågan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-01-16 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP