Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god morgon älskade uggla <3


okomplicerat



bara något så enkelt
som att gå på en öde väg
och känna din hand i min
en väg som leder djupare in
i oss båda

Mitt i virvelrörelsen har min oro
kommit på fötterna
i en mittpunkt

där hjärtat slår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP