Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-10 kl 12:49


Bara vara mänska



ser inga andra ögon än dina
hör inga andra sånger än de vi sjunger
dina fåglar gömmer sig inte bland löven
vi är månen som hänger bland trädets grenar
vi är sången som sjunger natten till ro
vi är vägen
det enda vi kan tro
vara människa är att gå över gräset
drömma om himlen se ogräset
och bli våt av himmelsstänk






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 19:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP