Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

Stormen pressar
mörkret
mot mitt fönster
Sömnen leker
ta fatt
Under huden
andas dina hjärtslag
Stjärnorna sjunger
i hemlighet
I natt
är det månens
glödande aura
som förtrollar mig
Den
som en gång
förlöste mig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-17 21:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mystik med puls.
Bravinski.
2020-01-20

    Lena Söderkvist VIP
Vackert.
2020-01-20

    ej medlem längre
Väldigt bra. Tack!
2020-01-20

    ej medlem längre
Väldigt bra. Tack!
2020-01-20

  Solweig Jansson VIP
Vacker text ! Vi har skönhet omkring oss !
2020-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text som landar mjukt i mitt inre!
2020-01-18

    ej medlem längre
En dikt som smeker själens insida och som leker sig mjukt fram i sinnet denna sena nattimme. Underbar!
2020-01-18

    ajog
Väldigt fint!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP