Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God morgon älskade uggla <3


Josefin 17


23:43 väcktes jag av samtalet
fick en otäck deja vue, du var sjuk klokuggla 2017
samtalet från+98 samma som förut, det var då jag oförståndigt
lämnade ut mitt mobilnummer "det var så synd om terminatorn"
och ringde upp
därför är tillgången till mitt mobilnummer
varit lugna gatan hitintills
alltför många sammanträffanden under en veckas tid
hade jag inte med tiden logiskt funnit ut
vad hackare är i stånd att göra
hade jag inte sett sambanden
1...plötsligt ringde telefonen ett okänt nummer 070--hallå??
tystnad någon andades, lade på
2...den 14/1 alla vi tre på varuhuset ett sms
om en bokad bil som skulle hämtas ut..när vi kollade
fanns företaget Malmö-Göteborg-Stockholm
då vi gått där i timmar ringde jag upp och "numret var avstängt"
3...och så i gårkväll 23:43 dags igen

den som inte ser sambanden klockslagen
surtanten morrade när jag tryckte på den ömmande tån
"du är allt en riktig deckare du" då var det "har du tagit dina
antidepressiva"
blev ganska irriterad att bli väckt när isdrottningen
svänger med svansen
eftersom mycket att göra före reskläderna ska på
jag var tyst, personen var enveten stängde av 2 ggr
"hallå" var inte direkt persiska
kollar klockslagen sista texten utlagd 20,00
visst är det frustrerande inget veta
när informationscentralen stängt dörren
det är då golvet börjar gunga






Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2020-01-18 07:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack mystiska samtalet om frågan jag har brandfarliga vätskor? ett av dem
2022-12-12

  morgonstjärna VIP
Ständig bekräftelse
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP