Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


idag genom ett fönster


Värmekälla


Idag nöjer jag mig med
en blek januarisol
genom ett fönster
för ditt hjärtas värme
räcker gott åt oss båda

Om jag stannar upp och lyssnar
hör jag en mjuk melodi
inom mig
och det är livet
som börjar sjunga

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-01-18 16:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert skapat!
2020-02-01

  Anya VIP
Så fint om att se det stora i det lilla. En gåva att kunna det. finstämd dikt. Jag hörde fåglarna kvittra för någon dag sedan. härligt. <3
2020-01-27

  ULJO
Underbart fint. Bokmärke
2020-01-20

  Chawa VIP
Det är i det lilla vi finner det stora. Det är där och då vi känner de starka samhörighetsbandens obrytbara värme. Hoppfullt, mjukt och i acceptans klingar din underbara dikt!
2020-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som landar mjukt i mitt inre.

"ditt hjärtas värme räcker gott åt oss båda "

"det är livet som börjar sjunga"
2020-01-19

  Bibbi VIP
Underbart

2020-01-19

  Monika A Mirsch VIP
... och jag vill gunga
i din hjärtevarma
dikt,
vänta in våren
och ljuset ...
Tack för färden i mjuka djupen!
2020-01-19

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Texten väcker längtan och hopp
2020-01-19

    Birgersdotter VIP
Hoppfullt
2020-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det var gott att se solen en stund idag, det kan man leva ett tag på...och snart så kommer våren, det är något att se fram emot...tycker mycket om det hoppfulla i slutet av dikten...
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP