Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GREKISK FILOSOFI

Grekisk filosofi

Motbjudande svineri

Tristare kan inget bli

än grekisk filosofi

Svensken behöver bli fri

från grekisk filosofi

Res dig och slå dig fri

från all sådan barbari

 

LARZ GUSTAFSSON 18/1 2020

Med det djupaste hat och förakt för svin som Platon, Sokrates m fl.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-01-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP