Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas


Om man inte står ut
med förlusten
och ingen tröst heller
vart går man då

en dygnet-runt-smärta
utan hopp




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-19 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP