Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTANFÖR LÄGRET LÄGRAR SIG FRIDEN

Utanför lägret

lägrar sig friden

En oas i den

yttersta tiden

Utanför lägret

Här vill jag vara

med i en blodsköpt

lärjungaskara

 

LARZ GUSTAFSSON 19/1 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2020-01-19 11:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Yes.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP