Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


efterlängtad



i dag spred solen ut sin bländande dräkt
av våren kände vi en begynnande fläkt
när solen lyste över himlens blåa kostym
liksom påfågeln breder ut sin färggranna plym
då strövade vi med sinnet upplåst
bland spirande lökars vimmel
inget störde varken regn eller blåst
då vi såg solvinden lyfte rödhakens fjäder
där han gick
bland löven och letade




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-19 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP