Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens Blick

Poetens blick 

...en diametral begrundan.


Dagen, vinden och hjärtat.

Kärlek var ordet i Poetens Blick

lika tom och fylld som steget mot ett stort rum. 

Likt ett krav,

till mannen i lågans eviga eld.

Ja, till älskogsnatten i hjärtat

Det luktar nyfödd,

&  dagen är fylld med dina ord

Kärlek var ordet i Poetens Blick

Klockan sjunger i snötysta timmar

Morgonen väntar på sin melodi.

Här är jag. I ett pulserande. Nu.

Kärlek var ordet i Poetens Blick




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-20 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP