Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stillhet

Så stilla så stilla

stormen tog en paus

stillheten låg som ett täcke 

Pupillen längtade efter ljus

Minnet kan inte raderas

men tyngden kan lättas

bemästrar tanken rätt

tankens unika rätta sanning

förundrad över att lugnet

har en sådan vacker kraft 

stillheten av att allt egentligen

egentligen bara är en droppe i ett hav. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-20 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP