Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade vän sen 37 år!!!!


FÖRNEDRADE BARN

Litet barn förstår inte,
glömmer inte.
Förådd, förnedrad, utnyttjad.
Trygghet kom!

Barn förstår inte,
glömmer inte.
Varför, vad, hur
Förnedran kvarstår.

Ung kvinna, utnyttjad,
glömmer inte.
Äckel, avsmak, depression,
Kom alltid.

Gammal kvinna förstår inte,
glömmer inte.
Trygghet, förälskelse, relation,
Kom aldrig






Övriga genrer av ninniaker
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-07-04 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninniaker