Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion?

Jag har läst ord och meningar
som fått mig att längta

Jag har hört ord och skratt
en röst som får mig att le

En önskan att se, uppleva leende
som får mig att skratta

En längtan....

Attraktion av ett ord, en mening, en röst och ett skratt?




Övriga genrer av ninniaker
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-07-13 08:58



Bookmark and Share


    Camillaa
vackeer
/ C *
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

ninniaker