Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JORDEN KOMMER ATT GÅ UNDER

Jorden kommer att gå under

oavsett vad alla gör

Det ska ske med blixt och dunder

Berg ska smälta ned som smör

Himlakropparna ska brinna

Alltihop ska nötas ut

Ingen jord ska mera finnas

It's the end, finito, slut!

 

LARZ GUSTAFSSON  21/1 20120

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2020-01-21 20:12



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Applåd, till att säga sanningen rakt av. Så är det ju. Ja tiderna är sena Larz
2020-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Än sen?
2020-01-22

  Annaemi VIP
Det vet vi säkert, att jorden kommer att gå under och vi med den. Men när, det vet vi inget om.
2020-01-22

  Koloristen
Applåd på texten!
2020-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Detta är vad Bibeln säger, Svanen.
Oavsett årstid.
2020-01-22

  Thylacine
Ja det blir ju så tillslut
Men det känns inte som något akut hot precis även om vissa röster tycks vilja få oss att tro att "klimathotet" kommer få hela jorden att gå under.
2020-01-22

  Fredrik Axelsson
Nog för att svensken kan känna sig lite vintertrött, men det här var ett steg längre...
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP