Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovidkommande ( planera din lycka)

hålslagen har körts så många gånger

ryser av vår framför allt dess platoniska kyla 

Fjädrarna står i en vas, jag limmar på dem

Snart kan till och med jag flyga

men detta är ovidkommande givet ditt mål. 

Så jag måste planera min lycka

allt annat skall planeras, hur skall jag 

annars komma dit. Hinna med.

Att förstå...vad som ger en lycka

det är det som är det verkliga värdet! 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-31 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP