Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad 20201024


Barnen, alltid barnen

Hon minns barnens

bubblande skratt

och berättar det

för de nu vuxna, älskade.

"Du var alltid så arg" sa de då.


Hon vågar aldrig

mer säga något

om glädjen hon hörde i deras skratt.

Men hon sparar det

i sitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-24 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP