Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryning

när det är som mörkast

innan gryning 

känner jag tro

känner jag hopp




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-31 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP