Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gå förbi


Ska man hålla käften då
eller ska man lägga sig ner och dö
anmäla det eller stå kvar
och bara darra låta det ske

Om man ser någon sparka
på en medmänniska
ska man ringa polisen då
eller snabbt ta sig från platsen

Vad är det att vara en
människa
Är det att göra allt man förmår
eller blunda och låtsas som
ingenting bara gå förbi




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-25 13:05



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
Att göra vad man förmår.. ringa polisen är en sak man kan göra, att ingripa kan kan vara att ropa o skrika, i vart fall vad man förmår.. det är att var människa...man prövas beroende på sitationen tror jag...
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP