Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När någon person ställer sig 'litet väl nära', då faller repliken som så naturligt en på läppen. -Visst förstår jag att du står så nära mig för att få visa mig din kärlek, du älskar mig helt enkelt. Men måste du visa det så öppet?


Parafras på en fras 2020 01 25




Det är inte lätt att alltid ha rätt,
när en är just som ödmjuk.




(Fotot är taget med en av mina kameror, för kanske en tio år sedan eller så. Föreställer ur 'grodperspektiv', en kyrka mitt i huvudstaden. Samt en bit av himlen så som väderleken tog sig för med att lekfullt smickra mera verkligheten just vid tillfället.)




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2020-01-25 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP