Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tekniska landvinningar



ställer till det
använder den som skrivmaskin
och drar ut allt jag skriver
den fungerar
men den nya Asus ingen ström trots kontakten i
väggen, ska bli intressant få veta om det är batteriet
märkligt den gamla HP laddar ännu
stor rejäl skärm och goa tangenter säkert 10 år
givetvis har jag inget av värde i den
men är det så kvaliteten försämras
för fabrikerna ska spotta ut dåliga kopior
för avansens skull
det ger en tankeställare
vi lägger vår tillit, våra liv på värdelösa ting

livet är ofta en vandring i djungeln
som en vän sa och inser hon har rätt
när rovdjuren kastar sig över den inte ont anande
resenären
ofta hör jag bekanta beklaga sig över mobilen
den är ny men plötsligt så fungerar den inte
eller tekniken på den nya tvättmaskinen
är det meningen vi ska återgå till tvättbrädan?
telefonen är ju i det närmaste utraderad, ett samhälle i kaos?
måste bli en autostrada för den som invaderar ett land
i händelse av krig, slå ut tekniken den nya brända jordens taktik

anm. det var skarvkontaktens fel.-tur att jag testad en annan
anslutningssladd, före jag kontaktade reparatören




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-01-26 10:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
perfekt val klokuggla ovanpå bruksanvisningen.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP