Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till O


Närvaro - Haiku

I samtal om liv
landar sinnena hos dig.
Kroppen stillar sig.

 




Bunden vers (Haiku) av Miss M
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-29 19:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert skapat!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M