Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad - Haiku


Skogsbranden avtar
på håll är den redan död.
Vitsippan får liv.




Bunden vers (Haiku) av Miss M
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-30 15:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Åter liv i mark och land!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M