Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad

Krossade glas
Vilka fina rosor
Min kudde är svart
Skinande guld
Sönderslagen dörr
Inget kan förstöra det här
Du är dum i huvudet
Du är min själ
Tror du ens på dig själv
Antagligen




Fri vers av sahfah
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-30 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sahfah

Senast publicerade
Krossad
* Se alla