Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYLLOGISM

ordet du blev
min herre och man
förnedrad och sårad
gav du din kropp

skändad blev du
i sorg och glädje
tom blev viloplatsen
detta förblir nu ordet

ordet som blev kropp
medan köttet var ande
blev även det oförstådda


min älskade, du
var framtiden
vi aldrig förstod

blev din kropp
min kropp
i vår kärlek

Maria, Maria
öppna nu dina ögon
se och hör ordet

© Bosse 1 februari 2020.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten