Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsynt

vad klarsynt man blir

vad tydligt allt är

vad rent allt egentligen är

mitt i virvlandets novis

vad fundersam man blir

hur konfunderad man blir

hur smärtsamt tom man blir

hur sårad man egentligen blir

när sanningen talar




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-20 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP