Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jajaja


ren kärlek

gjorde jag dej besviken
förstörde jag för dig
låste jag in dej i nåt mörker
alldeles ensam med mej

försökte jag få dej bunden
när du igentligen ville gå fri
kännde du dej ensam och vilsen
ville du inte alls vara vi

menade du alla orden
om att det föralltid skulle va du och jag
eller sa du dom utan känslor
ångrade du dem nästa dag

vad drömde du om natten
drömde du om mej
du höll om mej i sömnen
och jag drömde om dej

vad tänkte du i slutet
av den tid som var vår
var du fylld av plågor
var du lättad att bli fri från tiden som var svår

du lämnade mej ensam
i sällskap med min själ
du har det bra nu
jag vet, jag känner dej för väl

du lever i harmoni
jag vet jag har sett dej då och då
tänker du på mej nångonsin
finns jag i din fantasi

det är dags att bli av alla tankar
som bara handlar om dej
men hur ska man hjälpa att sitt hjärta bankar
finns det någon som mej

men livet går på ändå
fast det är svårt
men jag glömmer trots allt då och då
att tänka på oss två

för vad ska man göra
när man inte är älskad tillbaks
du kan ju inte alla tankar höra
det vore underbart

för alla nätter
nu spenderade i ensamhet
du kommer inte tillbaka
tro mej mitt hjärta vet





Fri vers av barajag
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-07-04 22:59



Bookmark and Share


  Ikna
Jättebra, allt flöt på från början till slut! Känner igen mig i att älska förgäves och inte kunna glömma...
2006-07-11

    livräddaren
jättebra!
2006-07-11

  sockerspöket
Åh vad fin! Känner igen mig i att inte vara älskad tillbaka.. hoppasa det känns bättrer snart!
2006-07-04

    narcoleptic
kan inte sluta läsa när ja börjat!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

barajag