Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRDOMSFRI FÖRDOM !?


En fördom bygga oftast på okunnighet,
lata intellekt och bräcklig begåvning,
som endast fått bildning genom det
redan tänkta,sedda och hörda,
precis som om de led av neofobi.

Ingen äger dispens till fördomar.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-02-02 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP