Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens skönhet

Bortom fjordarna

lyftes ankaret sakta upp

skeppet ligger stilla i vattnet

Uppe i bergskanten ligger en mäktig isbjörn och sover

 Han vaknar opp i ett kort ögonblick

 och sluter ögonen igjen

Fjällen visar sig i bakgrunden

tysta höga tätt av vit snö

Naturen bjuder på sitt vackraste

isen rör sig vågor slår mot båten

Solen speglar sig naturen ger liv

och sätter märke på dagen ett minne rikare

Isbjörnen sover vidare oberörd........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-02-02 17:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
STILLHET OCH INRE TRYGGHET EMANERAR FRÅN ALLA DESSA ORD.
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP