Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Indiansteg till vovvarnas skräckblandade förvåning

Söder lutar men jag håller mig kvar
Kanske klimathot
Tar trappstegen ett i sänder
Return the sender
Mångfald bänk välja mellan
Tar dubbletterna
Dubbletten kan det väl inte heta, de är ju två
Kylan gör att jag gräver efter tidning eller annat att ha under rumpan, får ta handskarna
Rödvinet kommer med värme
Bakom bauhaus eller tyskt iaf
Nedanför, som alltid, fjärden Riddare
Till lektyr: Vernon Subutex eller Birgitta Stenberg
Blir mobilen
Jo, för snart fryser fingrarna till olämplighet
Tetran, eller paketet? Med rött, håller sitt löfte
Hundmänniskorna svassar kring
Snart breds filtar ut med unga
Gud vad de distanseras år för år
Jag har aldrig varit så oung som idag
Skål du gamle
Fast inte på månader än
Fingrarnas frysnad reser mig
Indiansteg till vovvarnas skräckblandade förvåning
Ljuset målar sig självt cirka fem minuter var dag




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP