Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en gas

Den smyger sig in utan att du ser.

Bakom din rygg när du skrattar å ler.

Den är svart den är grå

Den stiger upp som gas

och rinner sedan ner

i allt du vet och allt du ser

 

Den sprider sig snabbt

in i varje tanke och

varje själ.

Den fastnar i den som inte vet

För de finns ju en 

möjlighet att den är sann

 

Den börjar som en gnista

och slutar som en ofantlig brand

 

Den kan va gul

den kan va blå

Den kan vara vacker att se på

 

Den rullar sedan ner som en sten

från ett berg.

Och blir sannare ju mer den rullar  på

Över varje person

 i varje form och kvalite`

Kan du se de..?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-03 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy