Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och Inget

 

 

Här å nu finns ingenting

och

all  du vill.

 

 Du får vad du vill nå.

 

 Var du ens finns

och var du en går.

 

 De är så enkelt

men så svårt att förstå.

 

 Komplex å konstig så har vi en undran.

 

 (Du får en hint av mig

Svaret är beundran)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-03 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy