Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av Text till en låt släppt under mitt artistnamn Mr Inkognito. Länk längst ner


Lånad tid

Sluta stressa innan du faller
Lev nu innan det är försent
Ge inte upp , kärleken kallar
Och du du har så mycket att ge

Du räknar varje timma
Tycker du lever på lånad tid
Så mycket du vill hinna
Försöker vinna varje strid

https://soundcloud.com/mr-inkognito/lanadtid




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-04 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito