Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst hjärta


Det nakna hjärtat
vrålar i sin ensamhet
djupt in i kudden




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-05 07:25



Bookmark and Share


  Seasons
Mkt bra!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP