Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Posta brev i Storbritannien

 

The Brittish Royal Mail


Royal Mail heter posten i Storbritannien. Företaget bildades 1516 och fungerar i stort sett på samma sätt idag. Överallt finns massor med röda, fina brevlådor. En del av dem är gamla, välbevarade utsökt dekorerade. Ganska typiskt för engelsmännen som verkligen värnar om sitt lands postväsende. Brevlådorna töms flera gånger om dagen, måndag till fredag. Dock ej söndag och helgdag. Brev lägger man således i dessa röda fina brevlådor. Det finns också postkontor lite varstans, där det också går bra att lämna sina brev och paket.

Företaget erbjuder postdistribution över hela Storbritannien. Postutdelning sker minst en gång varje dag, utom söndagar och helgdagar (Bank Holidays). Portot är enhetligt inom Storbritannien. Royal Mails målsättning är att leverera förstaklassbrev inom en arbetsdag inom riket.

 

 

TÖMNING: FLERA GÅNGER PER DAG, UTOM HELGDAG.

MÅNGA BREVLÅDOR OCH T.O.M. POSTKONTOR I VARJE HÖRN.

MED FULLT PORTO, BÄR ROYAL MAIL UT POST NÄSTA DAG.

UTMÄRKT SERVICE!

 

Något för Sverige? Swedish Royal Mail

 

 

 

Med reservation för ett eller annat
litet småfel.

 
 



Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-05 14:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Här har dom tvingat mig ta bort en jättefin bild på en underbar röd brevlåda. De begär att jag ska rita och måla en själv! Va?! Det är synd för texten gjorde sig mycket bättre MED den knallröda engelska brevlådan.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP