Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig utveckling tycker jag

Det här ligger mig varmt om hjärtat. Det är ALDRIG ok att censurera musikskapande själar! Konstnärlig frihet gäller ...

Om att tysta hiphopen pga dess budskap

https://www.gp.se/kultur/kultur/efter-veckans-brott-bottenlöst-cyniskt-att-vilja-tysta-hiphopen-i-förorten-1.23565233




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 182 gånger
Publicerad 2020-02-05 15:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Excellent.
2020-02-05

  Mr Inkognito
Ja det är inte min musikstil heller men som du skriver håller jag helt med dig
2020-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag hip hop ("Rap with a capital C", som George Harrison sade.
Men jag är för allas rätt att uttrycka sig.
Själv var jag punkare en gång i tiden.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito