Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte motstå att köpa


Himmelsblå


Pärlhyacinter
blåa som sommarhimlen
något förvandlas
och ett ljusstråk färdas in
i mitt bultande hjärta




Bunden vers av Eva Helene VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-08 13:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla och underbart med dessa färger...
2020-02-22

  Anya VIP
Tycker mycket om hoppet i denna. Så vackert.
2020-02-17

  Chawa VIP
Underbart i ord och bild! Väl återgiven känsla som landar lika mjukt och verkligt i mig.
2020-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om en ljuvlig blomma som får mig att längta efter våren!
2020-02-10

  Monika A Mirsch VIP
Pärlhyacinter i känslans och ordens ljus - bilden fulländad!
2020-02-08

    Birgersdotter VIP
Vackert
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP