Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort


Kaffegök

Med näbbig träffsäkerhet
gol göken
Just precis när jag
satte kaffet i halsen




Fri vers (Prosapoesi) av Mersson
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 17:33



Bookmark and Share


  HelenaW
Såg en gök i somras, drack dock inte kaffe just då.
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mersson

Senast publicerade
Kaffegök
Tankning
* Se alla