Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden i rummet

Vill vara ensam i ett eget rum
där jag kan tala fast jag sitter stum
och där jag vågar sjunga så högt så det hörs
och får kraft att skapa så alla berörs

Tankarna vandrar till skog och till älv
men kroppen vet om att jag aldrig är själv
och jag orkar, jag orkar - det är som det är
men vart jag än går är det alltid nån där

Tystnaden finns här men skuggornas skrik
dränker min längtan att höra musik
för jag kan inte spela, nej tonerna dör
jag vill inte att någon hör vad jag gör

Kan inte spela, jag kan ingenting
för här går det andra och ser sig omkring
och jag lyssnar och lyssnar och hör gång på gång
den eviga ekande tystnadens sång




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-09 00:15



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra att du satt ord på känslan
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP