Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en tår i ditt öga

Jag såg en tår i ditt öga...Jag anade tvekan i ditt steg... Jag anade rädslan i ditt ansikte...Jag såg oron stå breve... Jag kände allt vemod som du bar i ditt bröst...Jag hörde att du hade en längtan inneboende i din röst... Jag såg och jag hörde igenom din fasad...Jag läste av dina känslor över land och stad...




Prosa av Sandkorn 2
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-09 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkorn 2