Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Terapisoffan" II


JESUS SOM TERAPEUT

Hänger han kvar ännu ?

-Ja,han hänger med,
mot sin vilja.

Är det inte dags ta ner han ?

-Nä,han behövs för alla dem
som behöver nån att lasta av
av sig sina illgärningar på,
och bli förlåtna,för att sedan
begå nya.

De behöver någon att tvätta
av sig på,och använda som
soptunna.

Det är ju att häda honom och
ett hyckleri utan like.

-Sådan äro människorna,
fega,lömska och falska,
tar aldrig ansvar,
och känner empati.

Utom du och jag.

-Därför är vi sedda som
onormala.

Det människor inte förstår
blir oftast
betraktat som onormalt.

-Den som viker ifrån det onda,
han måste var mans rov vara.
Esaias 59:15

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2020-02-09 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP