Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeden

Sommarhalvår när det är vinter
det är så att smedens händer aldrig slinter
han trollar var snöflinga till en varm skatt
det är därför han kallas Besatt

med vana händer tar han orden
och formar dem till de mest sagda på jorden
så gör han de vackraste ljud av ett namn
som han sätter i ditt hjärtas famn

han är med dig och lever livet
och under hans händer är allt överdrivet
de rusande tankarna tar aldrig slut
som om ingen har tänkt dem förut

Vinterhalvår när när solen lyser
där släppte han dig, nu ligger du och fryser
planeten har stannat och blivit helt platt
men du är inte längre Besatt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 00:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känslor i gungning
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP