Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik är motgift mot tristess.


Våren i synen.

 https://steemit.com/familyprotection/@ladyrebecca/romanian-kids-taken-hostage-by-european-child-protection-services?fbclid=iwar06j0mk6wbteehf0h6klqn-tah97j9czj8bbkuhd1fu2fdwr-bajaqfsdg

 

 

En musikalisk poäng är ställningen till ett ”partitur” från min trädgård vårens första tillkännagivande, en samling av snödroppe som stärker min blick och min själ, en musikalisk ställning får mig att alltid le lika mild som vårsolen.

 

Mitt hjärta skakar alltid av glädje vid synen av den första snödroppe, och lyckoträffarna över naturens återfödelse påminner mig om att det alltid finns hopp.

 

Ord som stör blir som bortblåsta sådana från de som plågar in från FB, ord som luftbubblor, från plastförpackningar och om du bryter dem, kommer stansen att påminna dig utan att vilja ha att luften i dem är som kommer från Kina!

 

Medan jag håller kommentar i slagfältet vaken som lekman i en folkdomstol som pågår i fyra år över internet på FB men sista 2 månaderna var den mest exekutiva och markerade krigsförberedelser på alla fronter mot Finland för dem barbariska och okonventionella metoder att kränka friska barn de håller på om för att skörda vinsten på 200 000 euro om året för en kidnappade barn i vinstsyfte.

Det finns 30 000 finska barn som ett internationalkommando kommer att befria. Hoppas att svenska försvaret samarbeta för barnens bästa inte för att indra Sverige i en EU konflikt med anknyter till pedofili med vinstintresse i privat omsorg Attendo.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP