Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör din grej

Man ska göra sin grejj
Stå upp för sig själv
Du är den bästa som finns
Ingen kan styra dig

Du är unik
Du ska vara den Du är
Så stå upp inför din publik
Det är så många som håller dig kär

Ge allt för dom
Skit i dom som hatar
Mobbare faller gång på gång
Det är dom som vi ratar




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-02-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito